Kontakt mig nu
+45 4030 0591

Hvem er jeg

Hvem er Michael Munkholt?

Jeg har stået bag Hjemmesiden Lavpris VVS og mange andre hjemmesider såsom Postkassebiksen, Dandodesign, Desico og mange andre sites som jeg til dagligt beskæftiger mig med.

Jeg arbejder til dagligt sammen med landet bedst personligheder inden for deres fag, dette er jeg beæret over at have mulighed for.

Mine interesser er: Iværksætteri, udvikling af systemer der gør dagligdagen sjovere og nemmere, markedsføring.

Mit alt overskyggende lykke er mine børn og min kone.Jeg er født i 1976 og er uddannet vvs-installatør og blikkenslager.
Jeg blev uddannet som blikkenslager i år 1998. I 1999 efteruddannede jeg mig som autoriseret vvsinstallatør. ¨

Jeg kom ud for en større trafikulykke som resulterede i et liv i rullestol i ca. et år og satte en stopper for min fremtid som vvs montør.
Dette gav mig sparket til at starte netbutikken Lavprisvvs.dk. Da jeg ikke kunne arbejder som vvs eller blikkenslager med mine dårlige ben.
Jeg startede min første virksomhed i år 2001 med hjemmesiden Lavprisvvs.dk.

Siden år 2001 hvor Lavprisvvs.dk har været online, har virksomheden vokset sig større og er i dag oppe på 16 medarbejder.

Efterfølgende har vi udviklet flere hjemmesider og virksomheder. I dag har jeg 25 medarbejdere ansat til at drive vores samlede forretninger.

Jeg er vokset op i et hjem med forældre, som startede selvstændig virksomhed i 1974. Mine forældre (Torben og Jonna Munkholt) grundlagde i 1974 virksomheden Munke Oliefyrs Service, som i dag hedder Munkevvs og jeg er medejer af.

Min daglige gang har jeg i vores lokaler i Tranbjerg, hvor jeg arbejder som systemudvikler for Lavprisvvs.dk og Dandodesign.dk. Jeg er gift og har tre børn.

Michael Munkholt