Kontakt mig nu
+45 4030 0591

Danmark skal have en plan, uden planer ingen fremtid.

I det danske samfundssystem er det kun fair at, de der yder også nyder…
Men er det nu også sådan? Og er det egentligt den holdning, den enkelte dansker har?

Hvorfor er det, at mange politiske partier har så travlt med, at pille den gyldne gode af den person som yder mere? Topskat kalder vi det i Danmark, og der er gode stemmer for politiske partier i at have holdninger, der taler for topskat…. med skat på. Det vil sige, at dem som i forvejen betaler mest til fælleskassen, kommer til at betale endnu mere!

Viste du at de iværksættere og store selskaber, som har stor succes (ja nogle af dem tjener bunker af penge) også er dem, som betaler den største del af regningerne, når hospitalerne, ældreplejen, skoler … ja den liste er vist lang… sender regningen til staten?Hvorfor er det så, at man straffer dem?? Ja jeg ved godt, at det naturligvis ikke er på grund af misundelse, men er der lidt af det alligevel?

Er der ikke bare en lille tanke, der tænker “de har det jo også bare så godt” og “de har råd til at betale så lad det gå ud over dem“, “Vi andre har det jo meget hårdere” ??

Læs også: Skattesystemet stinker! – Man skal yde for at kunne nyde.

Ja klart har de råd, men er det fair? Iværksættere er dem, som sætter nye tiltag i gang, opfinder nye ting, skaber arbejdspladser osv! Iværksættere betaler ved kasse 1. uden at brokke sig….

Hvad med om Danmark prøver at vende tingene lidt på hoved og i stedet sige “tak” til dem som betaler regningen? Hvad med at belønne dem for deres indsats i stedet?

Jo større succes de har, jo flere arbejdspladser skaber de, jo mere fremdrift giver det lille Danmark, jo mere innovation får Danmark og ikke mindst skaber det vækst. Vækst tilfører penge direkte til skattefars pengepung!

Hvorfor er det, at de politiske partier blå og rød fløj, er totalt uenige om alting? kan man virkelig være så uenige??? Vi danskere ville jo falde ned af stolen, hvis den ene fløj kom med et nyt forslag, som den modsatte fløj syntes er en god ide!

Et eks. Vi er i en åben debat på TV2..
Rød blok har taletid og siger:
“Vi vil gerne påføre ekstra afgift på usund mad og tobak, så de der lever usundt
og ryger er med til at betale den ekstra udgift, de påfører sundhedssektoren.

Hvortil Blå blok svarer:
Det var da en god ide, Skal vi ikke lade vores økonomer regne forslaget efter
og vedtage et lovforslag sammen?

Eksemplet ovenfor ville aldrig kunne forekomme, og slet ikke i Danmark. Jeg har i hvert tilfælde aldrig hørt det forekomme, har du? Men det ville da give god mening… hvis det forekom ville det vinde min stemme. Nej politik handler jo snart ikke om politik, men om hvordan de enkelte politiske partier, får den modsatte fløj til at se dumme ud!

Politikere, vågn nu op! Et godt forslag kan komme fra alle uanset parti-farve.

Uden velstand ingen velfærd. Ingen velstand uden reformer. Som Liberal alliance siger, “vi skal være store nok, til at belønne dem som yder og hjælpe dem i stedet for at plukke dem”. Sænk selskabsskatten. Det vil få de danske virksomheder til at blomstre, og levere endnu mere arbejde til Danmark, mere arbejde = flere arbejdspladser, flere arbejdspladser = mere skatteindtægt, flere skatteindtægter = mere velfærd.

Lidt i samme tråd som ovenstående, kan vi vende bøtten lidt på hoved. Helle Torning (S) og Villy Søvndahl (SF) siger, vi skal arbejde 12 min. mere, hvad nu hvis de store selskaber syntes dette er en kanon god ide, men af en anden årsag en den der var tiltænkt? Hvad nu hvis man kan se yderligere besparelser i, at vi arbejder 12 min. mere? Hvis nu man har 70 medarbejdere og de alle arbejder 12 min. mere alle sammen. Kan vi så fyre 9 af
dem? Hvad så??? Hvem står så med skægget i postkassen? Det er da ikke dem, som betaler topskat! Flere i arbejde kommer der jo heller ikke ligefrem.

Denne artikel er skrevet af Michael Munkholt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *