Kontakt mig nu
+45 4030 0591

Bestyrelse

Bestil mig til din bestyrelse

Jeg har selv en del gange stået i den situation, at skulle finde et nyt bestyrelsesmedlem til min bestyrelse og ved hvor svært det er at finde det rette medlem..!

Jeg har derfor efter jeg har solgt min virksomhed beslutte at bruge en del mere af min tid på bestyrelses arbejde i andres virksomheder. og også fundet ud af at det er mindst lige så svært at finde en bestyrelse at være medlem af som det er at finde et medlem til bestyrelsen.. lidt ironisk, men sandt.

Jeg tilbyder derfor mit kandidatur til din bestyrelse hvis du syntes jeg passer ind. Jeg finder det dog også ret naturligt at det gælder omvendt, at jeg syntes jeg passer ind i jeres bestyrelse.

Jeg tilbyder derfor at vi uden omkostninger kan holde et formøde eller et test bestyrelses møde uden beregning den først gang, hvor vi lige kan afstemme forventninger, kemi og know how til den opgave bestyrelsen står over for, inden der indgåes en aftale.

Bestyrelsesmedlem til din bestyrelser

Det er meget vigtig for mig at kemi og egen intuation, om at jeg kan bringe værdi og viden i spil i den virksomhed jeg skal arbejde i.  Det er altafgørende at vi alle bringer vores viden i spil inden for det felt vi er best til!
“Man kan sige i vælger mig for at jeg har muligheden for at vælge jer.”

På et formøde vil jeg/vi afprøve vores kemi og om min viden er brugbar til et fortsat samarbejde via en åben dialog. I får mulighed for at få belyst hvad jeres behov er samt forventning. 

Opret aldrig en bestyrelse bare for at sige du har en bestyrelse!! opret den for at bringe nyt viden ind i din virksomhed, opret den for at få en anden indgangs vinkel på tingene… 

Michael Munkholt kerne-kompetancer

  • – Innovation
  • – Online handel
  • – Fra offline til online
  • – Systemværktøjer der letter og effektuerer driftarbejdet
  • – Ide-udvikling
  • – SEO / adwords
  • – Drift og ledelse af team fra 2 til 30 medarbejdere